Bliv en del af Fremtidsfabrikkerne

Bliv en del af Fremtidsfabrikkerne

Kom forbi og se de kontorer, du kan leje f.eks. på Jessens Mole 11. Der er både start up-kontor, fuldtidskontorer og deltidspladser på de to fremtidsfabrikker

I øjeblikket har vi ledige skrivebordspladser i åbne kontormiljøer, både hos Fremtidsfabrikken l & ll, og et par ledige kontorer på Fremtidsfabrikken l Jessens Mole 11. Du kan kontakte koordinator Rune Apollo-Rasmussen, hvis du vil høre mere. Ring også for at hør nærmere om startup-pladser, hvis dit CVR-nummer ikke er over 4 år gammelt - se mere nedenfor.

Du kan se parkeringsmulighederne HER.

 

Svendborgs foretrukne samlingspunkt for startups og det eksisterende erhvervsliv

Svendborgs iværksætterhuse Fremtidsfabrikken l og ll sidder klar til at tage imod dig og din startup, hvor end du er i processen. Som iværksætter bliver man inddelt i tre faser afhængig af hvor langt du er i dit forløb med din startup. Disse faser vil have en fysisk opdeling i form af arbejdspladser, men også en opdeling af værktøjer og muligheder som vil blive tilgængelige i takt med at du ”stiger” i faserne.

Vores mission er at Fremtidsfabrikken skal være Svendborgs iværksætterhus, hvor folk med et ønske om at få startet sin virksomhed op kan komme og få sparring, blive inspireret og være en del af et kreativt miljø, som skaber succesfulde iværksættere.

Værdien ved at have et forløb hos Fremtidsfabrikken er at du kan få sparring og blive klogere på at drive forretning. Det er ikke bare et kontormiljø, men et sted hvor du faktisk lærer noget og bliver klogere som iværksætter samt at blive en del af vores netværk af spændende virksomheder.


3 trin til dig som iværksætter

Fase 1

 • Brug vores åbne arbejdscaféer "Væredygtighedscaféerne" og bliv en del af iværksættermiljøerne i Fremtidsfabrikkerne. Registrér dig og få nyhedsbrev og gode tilbud om netværk og sparring i husene.
 • Bliv fabriksven og få desuden rabat på frokost, mødelokaler og to årlige fabriksfrokoster samt invitationer til fabriksmøder, fredagsbar og fester. Det koster 1000 kr. om året at være fabriksven.
 • Brug vores Bizz-café hver første tirsdag i måneden til hjælp og sparring fra vores bizz-rådgivere f.eks. advokater, forretningsudviklere og SoMe-eksperter. 

 

Fase 2

 • Få en Start-Up plads i et af de to huse og ryk op til næste step med din virksomhed som en del af iværksættermiljøerne i Fremtidsfabrikkerne. Det koster dig 1050 kr. om måneden/i et år at have en startupplads med et skrivebord i vores åbne kontorområder: Skoven, Havet eller Løsdriften.
 • Adgang til mødelokaler og halv pris på kursuslokaler.
 • Tilbud om møde med forretningsudvikler/erhvervskonsulent. 
 • Reserveret plads af Fremtidsfabrikkerne ´BizzBoard´ til dig. I løbet af det år, du har en start-up plads får du mulighed for at præsentere din forretningsidé og evt. udfordringer for et panel, der kan hjælpe dig godt videre med markedsføring, udvikling af din forretning eller brand.
 • Brug vores Bizz-café hver første tirsdag i måneden til hjælp og sparring fra vores bizz-rådgivere f.eks. advokater, forretningsudviklere og SoMe-eksperter. 
 • Et levende miljø med fabriksmøder, fredagsbar og fester og ikke mindst to fantastiske Væredygtighedscaféer, hvor du kan lave en frokostordning eller betale for mad/kaffe fra dag til dag.
   

Fase 3

 • Eget kontor/eller skrivebordsplads for dig som har været i gang et stykke tid. Skrivebordsplads fra 1050 kr. for en deltidsplads, 1750 kr. for en fuldtidsplads og kontorer fra ca. 3700 kr. om måneden.
 • Adgang til mødelokaler og halv pris på kursuslokaler.
 • Tilbud om møde med forretningsudvikler/erhvervskonsulent.
 • Brug vores Bizz-café hver første tirsdag i måneden til hjælp og sparring fra vores bizz-rådgivere f.eks. advokater, forretningsudviklere og SoMe-eksperter.
 • Benyt Fremtidsfabrikkernes ´BizzBoard´, hvor du kan præsentere dine evt. udfordringer for et panel, der kan hjælpe dig godt videre med markedsføring, udvikling af din forretning eller brand.
 • Et levende miljø med fabriksmøder, fredagsbar og fester og ikke mindst to fantastiske Væredygtigshedscaféer, hvor du kan lave en frokostordning eller betale for mad/kaffe fra dag til dag. 

 

Det er gratis at deltage i BizzBoard, Bizz netværk og Morgen på Fabrikken for alle 3 faser. Det kan du læse mere om her.

For mere information og fremvisning kontakt: Rune Apollo-Rasmussen, rune.apollo@svendborg.dk eller på tlf. 30 17 44 60.