Et nyt hold spirerende iværksættere

15. august 2019 - Anonym (ikke efterprøvet)

Et nyt hold spirerende iværksættere

25 iværksættere kickstartede i slutningen af maj deres Power Up forløb.

25 iværksættere kickstartede i slutningen af maj deres Power Up forløb. Deltagerne kommer fra alle hjørner af Region Syddanmark og viser den regionale bredde i Medstrøm: fra Tønder til Vejle, fra Sønderborg til Kolding og Aabenraa. Det er fem partnere, der er gået sammen om af afholde det 14. Power Up hold. Derfor skal deltagerne undervejs besøge Business Kolding, Business Aabenraa, Sønderborg Iværksætterservice, Haderslev Erhvervsråd og Tønder Erhvervsråd. Således får deltagerne et bredt netværk ud i regionen og kommer forbi flere forskellige spændende iværksættermiljøer.


Vi spurgte to af deltagerne, hvordan det har været at starte på Power Up. "Det har været et rigtig godt forløb indtil videre med god energi, som giver nye tanker og ideer" fortæller Karina Svendsen fra virksomheden Social Makement. Iben Skjønnemann fra Refleksionsterapi ved Iben Skjønnemann forsætter "Det er et mega godt forløb - intenst - man er virkelig på arbejde, så man bliver træt, men på den gode måde".

Begge oplever også, at netværket og fællesskabet giver en god stemning på modulerne og Karina fortæller "Det er inspirerende at lytte til de andre og det er dejligt, at man kan dele frustrationer, så er man ikke alene". Dertil oplever Iben at underviserne virkelig skaber glæde og fortæller "Underviserne skaber god stemning og er virkelig engageret i at være der for os. Det er helt overvældende at opleve, at man kan få så meget hjælp". 

De to deltagere har stadig over halvdelen af forløbet tilbage, men de kan snart nyde godt af en sommerferie, da der er pause fra forløbet i hele juli. Det giver dem tid til at arbejde med de mange input og ideer de har fået indtil nu, hvilket Iben især synes er tiltrængt ”Man får rigtig mange nye input, det er helt overvældende, men der er ingen tvivl om at det er noget jeg får glæde af på langt sigt. Det får mig til at stå stærkere og blive klar til vækst”. Karina fortæller også, hvordan hun oplever at forløbet giver hende redskaber til videre brug ”Jeg har gået på andre iværksætterforløb, men oplever Power Up som mere hands-on, hvor man får gode praktiske redskaber, man kan tage frem og arbejde videre med”.

Karina og Iben samt de øvrige deltagere på holdet afslutter forløbet til oktober. inden da skal de have undervisning i prissætning, pitchtræning og salg og markedsføring inden det hele udmunder i Take-off, hvor deltagerne skiftevis præsenterer deres virksomhed foran et ekspertpanel, som giver dem konstruktiv kritik samt ris og ros.