Skal du med til Netværksdagen?

9. oktober 2018 - Sinne Wils

Skal du med til Netværksdagen?

Dit netværk er vigtigt! Med det kan du få spændende samarbejdspartnere, sparre med folk fra andre brancher end din egen og udvide din kundekreds. Fordi netværk er så vigtigt, sætter vi fokus på det på Netværksdagen d. 21. november

Når du forlader Fremtidsfabrikken onsdag eftermiddag, så har du mindst 3 kaffemøder booket i din kalender, du har fået sendt din elevatortale sendt til tælling, din krop kan nu tale for dig, du er blevet toptunet på LinkedIn, har fået skaffet ordre til ordrebogen og du er klar til at indtage de sociale medier og give den gas med social selling.
Skal du sikre din plads allerede nu, så tilmeld dig her

Dagens program

Kl. 09.00: Morgenmad, på Kvægtorvet

Kl. 09.30: Henrik Hahn-Nissen, Meet Over Coffee
- Få mere ud af dine kaffemøder

Kl. 10:40: Pause

Kl. 11:00: Workshop om fordelen, ulemperne og alternativerne til en elevatortale v. Eva Kristina og kropssprog og stemmetræning v. Else Qualmann

Kl. 12.00: Frokost

Kl. 13:00: Workshop i LinkedIn v. Jesper Dalhus og kreation af jobbank v. Henrik Schousboe

Kl. 14.00: Pause

Kl. 14.15: Brian Baptista - Sådan bruger du Social Selling

Kl. 15.15: Afslutning

Præsentation af oplægsholderne:

Henrik Hahn-Nissen: Manden bag firmaet Meet Over Coffe, et netværk, som bygger på én-til-én-relationer og som macther de enkelte personer med relevante mennesker.

Eva Kristina Mikkelsen: Journalist, foredragsholder og indehaver af virksomheden 1:30 Kommunikation. På Netværksdagen fortæller Kristina om fordelene, ulemperne og alternativerne, som findes til og på elevatortaler.

Else Qualmann: Med en baggrund, som skuespiller ved Else om nogen, hvor meget kroppen og stemmen har at sige i mødet med et nyt menneske. Hun lære dig, hvordan du fremstår bedst muligt ved hjælp af din krop og din stemme.

Jesper Dalhus: Erhvervscoach hos Jemac Kommunikation, hvor han blandt andet underviser i LinkedIn - som han også gør på Netværksdagen. Her får du får du viden om vigtigheden af søgeordsoptimering på din LinkedInprofil, hvordan du finder nye kunder og hvordan du booker møder gennem LinkedIn

Henrik Schousboe: Salgs- og erhvervskonsulent i DANA, som har en jobbank for selvstædige. Her kan alle medlemmer slå opgaver op, som de enten kan gøre for dig eller, som de vil have hjælp til. Du kan høre om, hvordan netværket virker, fordelene ved det og hvordan du selv kan være med til at starte sådan en jobbank for iværksættere.

Brian Baptista: Det sidste år har Brian brugt sit netværk på LinkdeIn til at sælge: Både sig selv, hans ydelser i firmaet COPUBLICA CONCEPTS og gruppen JOBLINKER for ledige. Han fortæller om, hvordan du kan sælge dig selv og din forretning gennem dit netværk - noget, som lige nu er gratis for dig at gøre.

Billetter

Du kan købe din billet her: Styrk dit netværk! - Netværksdag på Fremtidsfabrikken

Vi glæder os til at se dig til en spændende og berigende dag.