Vær med til at forme fremtidens Bizznetværk

15. maj 2019 - Bjarne Bech

Vær med til at forme fremtidens Bizznetværk

Bizznetværket vejleder hver måned iværksættere, fx på deres koncept, forretningside, budget, salg eller samarbejder. Men hvodan skal fremtidens Bizznetværk se ud? Det kan du være med til at bestemme.

Bizznetværket opstod tilbage i 2014, og siden har vi mødtes en eftermiddag hver måned i caféen på Fremtidsfabrikken for at vejlede iværksættere, netværke og sparre med hinanden. Bizznetværket tilbyder også en tur på SurfBOARD, hvor det primære fokus er udvikling af iværksættere og virksomheder. Uanset om de er på vej til at starte deres egen virksomhed og skal idé-udvikle, om de er i start-up fasen og skal have hjælp til en specifik udfordring, eller hvis de står i udviklings-/vækstfasen og skal guides.

For fem år siden blev lokale rådgivere, med et brændende hjerte for iværksætteri, inviteret med ind til idégenerering. Det var helt tydeligt fra starten, at udover at brænde for iværksætteri, skulle rådgiverne også have lysten til at give ud af deres viden, give et lille skub og nogle gange stille de lidt upopulære spørgsmål. Men altid med afsæt i iværksætterens behov og ikke egne behov.

Nu skriver vi 2019, og vi mener faktisk, at det er på tide, at vi åbner op for flere rådgivere, der kunne have lyst til at være en del af Bizznetværket - og ikke mindst være en del af netværket i og omkring Fremtidsfabrikkerne.

Torsdag d. 13. juni kl. 10 – 13 (14) inviterer vi de nuværende medlemmer og interesserede ind til en workshopdag på Fremtidsfabrikken, Jessens Mole 11, 5700 Svendborg. Her vil vi fortælle om elementerne i Bizznetværket, hvad du som rådgiver kan få ud af at være med, hvorfor de andre rådgivere fortsat er med efter fem år. Sammen skal vi definere, hvad Bizznetværket skal anno 2019.

SÅ… Hvis du tænker: ”Jeg har gjort mig så mange erfaringer som iværksætter/udvikler/idémager/(sæt selv ind), at jeg faktisk tror, at jeg vil kunne hjælpe andre på vej”. Eller: ”Jeg vil gerne give noget tilbage, og det her er en god mulighed”.

Ja, så håber vi rigtig meget, at du kunne have lyst til at være med denne dag.

Omvendt tænker du: ”Hvad er udbyttet for mig?”

Jo, ser du, for det første får du mulighed for at hjælpe iværksættere på vej. Dernæst får du mulighed for at præge iværksætteri på Sydfyn. Men du får muligvis også nye virksomhedsejere og iværksættere ind i dit netværk.

Koster det så noget at være med?

Ja, netværket koster din tid, din viden, dine erfaringer og måske et godt råd i ny og næ.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du skriver en mail til husvært/ netværksfacilitator Bethina Als Saabye Larsen bethina.larsen@svendborg.dk

 

Har du spørgsmål til Bizznetværket, er du meget velkommen til at kontakte Husvært/netværksfacilitator Bethina Als Saabye Larsen tlf. 30 17 44 60 eller bethina.larsen@svendborg.dk.