Projekt Medstrøm

Projekt Medstrøm

MEDSTRØM er uddannelse til dig, der vil udvikle din iværksætter-virksomhed inden for de kreative erhverv.

 

MEDSTRØM tilbyder iværksættere at blive optaget på  forskellige forløb, der passer til de fire trin på iværksætterrejsen: Idé, etablering, vækst og ekspansion.

 

De fire forløb er beskrevet nærmere her:

 

Ud over kompetenceudvikling til iværksættere tilbyder MEDSTRØM åbne events for det brede netværk, mulige samarbejdspartnere, kunder og etablerede virksomheder.

 

MEDSTRØMs åbne events og aktiviteter på Sydfyn kan du finde her på Fremtidsfabrikkens kalender.

 

Bag MEDSTRØM står en række partnere, der er gået sammen om visionen om at skabe kreativitet og vækst for iværksættere i Region Syddanmark.

 

Projektet har til huse i Fremtidsfabrikken på Jessens Mole 11 i Svendborg. Du er velkommen til at kontakte projektleder Jonathan Broch Jacobsen på jonathan.broch.jacobsen@svendborg.dk eller 30 17 44 61, eller du kan læse mere om projekt Medstrøm her.

 

Formålet med projekt Medstrøm er at skabe øget iværksætteri og vækst i kreative erhverv, og projektet er finansieret med tilskud fra EU Socialfond og de Regionale ErhvervsudviklingsMidler. Projektet kører til og med august 2020.

 

Projektets partnere er Fremtidsfabrikken, Spinderihallerne, Business Kolding, SDU IER, Turist- og Erhvervsforeningen Langeland, Ærø Turist- og Erhvervsforening og kommunerne Svendborg, Vejle, Kolding, Langeland og Ærø.