Udviklingsforløb og korte kurser til iværksættere og nye virksomheder

Udviklingsforløb og korte kurser til iværksættere og nye virksomheder

Fremtidsfabrikkerne er ramme om en række tilbud til din idé- og forretningsudvikling.

Hvis du er iværksætter eller har en mindre virksomhed, har Fremtidsfabrikkerne udviklingsforløb, faglige workshops og kurser, netværksevents og kompetent sparring der hjælper dig med at udvikle din ide og din virksomhed.

Vi tilbyder iværksættere at deltage på workshops og forløb, der passer til de forskellige trin på iværksætterrejsen: Idé, opstart og vækst:
 

 • Fremtidsfabrikkernes Idé workshop – en kort workshop med fokus på at skærpe din ide til en ny virksomhed (To aftener og en lørdag, 500 kr. Næste gang i starten af 2023 - kontakt jonathan.broch.jacobsen@svendborg.dk for at blive skrevet op)
   
 • De sydfynske kommuners Iværksætter Grundkursus med fokus på det praktiske når du starter virksomhed - moms, regnskab, jura, markedsføring osv. (Seks aftener, 650 kr., Næste gang til februar 2023 - kontakt jonathan.broch.jacobsen@svendborg.dk for at blive skrevet op)
   
 • Fremtidsfabrikkernes Iværk forløb – et opstartsforløb med fokus på forretningsudvikling, der giver dig viden, netværk og sparring mens du bygger din nye virksomhed. (Fem måneders forløb. Næste gang november 2022. Forhåndstilmelding HER )
   
 • Fremtidsfabrikkernes Ivækst netværk – et ’fællesskab med indhold’ for nye virksomheder, hvor vi gennem professionelt input og sparring bygger ovenpå de erfaringer du allerede har gjort dig, så du kan løfte din virksomheds udvikling til de næste niveauer. (Kontakt Jonathan Broch Jacobsen for at høre mere)

Ud over iværksætterforløbene tilbyder vi åbne events for både iværksættere, Fabrikkernes brede netværk, og etablerede virksomheder:

 • Vejledning af vores rådgivere til BIZZCafé (gratis - se næste gang i Kalenderen)
 • SURFboard - en times sparring på lige præcis DIN forretningsudfordring med vores AdvisoryBoard (gratis - se næste gang i Kalenderen)
 • Morgenmad, netværk og inspiration til Morgen på Fabrikken (se næste gang i Kalenderen)
 • Korte kurser, temamøder og faglig input og inspiration til din virksomhed på Fremtidsfabrikken (se de aktuelle tilbud i Kalenderen
 • Korte kurser (online og/eller fysisk flere steder i landet)
  IværksætterDanmark
 • Tips, tricks og gode links for iværksættere hos virksomhedsguiden.dk

Øvrige iværksætter-spørgsmål er altid velkomne til vores

Iværksætterkonsulent
Jonathan Broch Jacobsen
jonathan.broch.jacobsen@svendborg.dk
3017 4461