Café Væredygtig

Café Væredygtig

Når du kommer på Fremtidsfabrikken, uanset om du booker et mødelokale, har en aftale med en af virksomhederne eller du er sulten, kan du få mad og drikke i vores to cafeer.

Har du spørgsmål? kontakt Cafe Væredygtig på tlf: 5458 0433


Cafe Væredygtig er en socialøkonomisk virksomhed, under Fonden Skovhaven, der arbejder med voksne og unge autister om ”mere er muligt” for os alle. 


Det er fra Cafeerne Væredygtig at skønne dufte udgår, og minder os om, at vi skal kravle ud af hovedet for en stund, og huske de andre sanser. Det er her, de store og små begivenheder fejres. Det er her, man samles og er sammen.
Du finder en oversigt over forplejningsmuligheder samt priser på denne side. 

 

Cafepriser ved kurser og arrangementer:

Priserne er de samme, uanset om du skal have forplejning på Jessens Mole eller Kvægtorvet. Klik på linket "Mødeforplejning Menukort" nedenfor og se udvalg samt priser:

PDF iconMødeforplejning Menukort.pdf

Cafepriser løssalg i Væredygtighedscaféerne

Priserne er de samme, uanset om du handler på Jessens Mole eller Kvægtorvet. Klik på linket "Løssalg Cafépriser" nedenfor og se udvalg samt priser:

PDF iconLøssalg Cafépriser.pdf

 

Vi ønsker at drive café på vores eget credo, som er TID TIL DET HELE OG MULIGHED FOR MERE: eksperimenterende, nærværende og kvalitetsbevidst drift, der hele tiden afspejler de mennesker og behov, der bevæger sig inden for Fremtidsfabrikkens sfære – og som måske endda nysgerrigt trækker inspiration fra andre steder, og skaber spændende synteser og nye måder,

Støt os i vore bestræbelser, benyt jer af cafeerne og vi lover jer at også I vil opleve ”1+1 BLIVER TIL 3 OG HVOR MERE ALTID ER MULIGT”