Café Væredygtig

Café Væredygtig

Når du kommer på Fremtidsfabrikken, uanset om du booker et mødelokale, har en aftale med en af virksomhederne eller du er sulten, kan du få lækker mad og drikke i form af forskellige mødepakker eller i løssalg fra Café Væredygtig.

Det er fra Café Væredygtig, at skønne dufte udgår og minder os om, at vi skal kravle ud af hovedet for en stund og huske de andre sanser. Det er her, de store og små begivenheder fejres. Det er her, man samles og er sammen.


Du finder en oversigt over forplejningsmuligheder samt priser nederst på siden.  

Café Væredygtig er en socialøkonomisk virksomhed, under Fonden Skovhaven, der arbejder med voksne og unge autister om ”mere er muligt” for os alle. Det vil sige, at du støtter et godt projekt, mens du lader dig forkæle med caféens lækkerier.
 
Har du spørgsmål? kontakt Café Væredygtig på tlf: 5458 2404 eller på e-mail: mail@cafevaeredygtig.dk

CAFÉPRISER VED KURSER OG ARRANGEMENTER:
Priserne er de samme, uanset om du skal have forplejning på Jessens Mole eller Kvægtorvet. Klik på linket "Mødeforplejning Menukort" nederst på siden og se udvalg samt priser. Du kan selvfølgelig også købe i løssalg, ligesom de almindelige cafégæster.

Vi ønsker at drive café på credoet, som er TID TIL DET HELE OG MULIGHED FOR MERE: Eksperimenterende, nærværende og kvalitetsbevidst drift, der hele tiden afspejler de mennesker og behov, der bevæger sig inden for Fremtidsfabrikkens sfære – og som måske endda nysgerrigt trækker inspiration fra andre steder, og skaber spændende synteser og nye måder,

Støt os i vore bestræbelser, benyt jer af cafeerne og vi lover jer at også I vil opleve ”1+1 BLIVER TIL 3 OG HVOR MERE ALTID ER MULIGT”

Læs mere om caféen på www.cafeværedygtig.dk