Kalender

18. nov 2019 09:00 - 16:00
Den handlemodige iværksætter

Den handlemodige iværksætter

Iværksætteri er en den vildeste udviklingsrejse - personligt og professionelt. Hvis du vil forfølge dine mål og drømme er der ingen vej udenom – du bliver nødt til at også at gøre det der er svært og de ting du har svært ved at få gjort.

På denne dag vil du

  • Blive skarpere på hvad der ofte står i vejen for at lykkes.
  • Få redskaber du kan bruge i morgen til at overvinde det der står i vejen for dig.
  • Udfordre dig selv ved at tage det skridt, som gør din virksomhed endnu stærkere.

Du møder Anne Eggebrecht og Peter Laut Matzen fra firmaet Handlemod, som arbejder med iværksætteres mindset og deres handlekraft og mod til at forfølge mål og drømme.

Workshoppen er både for dig der skal finde modet til at springe ud i at være iværksætter – og dig der allerede er iværksætter, men gerne vil styrke din handlekraft

Du vil også blive udfordret fysisk i løbet af dagen - så tag tøj på der egner sig til at bevæge sig i (indendørs - det er jo november...).

Du kan tilmelde dig her: Den handlemodige iværksætter

18. nov 2019 14:00 - 16:00
Inno8 – innovation i øjenhøjde

Inno8 – innovation i øjenhøjde

To virksomheder og et hold innovationsstuderende har i løbet af dagen arbejdet med virksomhederns aktuelle udfordringer. Afslutningen kan du komme med til - en præsentation af de løsninger de begge hare fundet.
Du vil overvære outputtet af dagens arbejde og bliver klogere på, hvad du som iværksætter eventuelt kan hente hjælp til. 

Du kan tilmelde dig her: Tilmelding til Inno8 - innovation i øjenhøjde.

Arrangementet er en del af Iværksætterfestivalen 2019.

21. nov 2019 09:00 - 16:00
Annoncer på Facebook og Instagram

Annoncer på Facebook og Instagram

Det er fortid at tro, at man stadig kan markedsføre sig gratis på de sociale medier. Der skal annoncering til!

På denne workshop får du et grundigt indblik i Facebooks annoncesystem. Du får inspiration til en Social Media-strategi og lærer, hvordan du målretter dine annoncer bedst muligt. 

Dagen veksler mellem teori og praktiske øvelser, med hovedvægt på øvelser, så husk at tage din computer med. 

Undervisere: David Lorentzen og Claus Farsinsen. 
Lokation: Fremtidsfabrikken, Jessens Mole 11, Svendborg

Det koster 350 kr. at deltage.
Du kan melde dig til her: Annoncering på Facebok og Instagram

26. nov 2019 17:00 - 20:00
Workshop. Fremtidens netværk er fremtidens valuta

Workshop. Fremtidens netværk er fremtidens valuta

Fremtidens arbejdsmarked er under forandring og virksomheder efterspørger, i stigende grad, mere strategiske netværkskompetencer.

Kom med tirsdag d. 26. november og bliv introduceret til fremtidens netværk og opnå viden om, hvordan du kan blive en mere bevidst netværker.

Jo bedre du kender dig selv, jo bedre kan du lade din personlighed bære din networking, derfor vil vi denne dag arbejde med jeres personlige netværksværdi, og jeres fremtidige strategiske netværksplan.

Katrine Brammer Bork forsker i netværk og arbejder med det til dagligt. Hun kender alle barrierer, som du kan have overfor at netværke - og hun ved, hvordan du nedbryder dem og bliver en mester i at netværke.

Det koster 199 kr at deltage. Du kan melde dig til her: Fremtidens netværk er fremtidens valuta

 

28. nov 2019 17:00 - 19:00
Surfboard

Surfboard

Er du løbet ind i udfordringer som du efterhånden er træt af, du ikke umiddelbart kan finde løsningen på? Står du overfor en større beslutning som kan få stor betydning for din virksomhed?

Har du glemt hvorfor du startede din virksomhed og din iværksætterrejse? Har du allerede tømt dit netværk for gode ideer, og mangler du at få 8 friske øjne til at se på din problemstilling, så er Surfboard helt sikkert noget for dig.

Du præsenterer din virksomhed og din problemstilling foran et panel bestående af 4 erhvervspersoner, med hver deres baggrund. Efter præsentationen stiller panelet opklarende spørgsmål, de er måske blevet nysgerrig på din virksomhed, dine produkter, dine konkurrenter mm. Panelet slutter af med at give dig feedback på din problemstilling. De tager udgangspunkt i deres egne erfaringer, branchekendskab, de ser ofte noget du ikke selv kan se.

Ud over panelet vil der være en facilitator fra Fremtidsfabrikken til stede, som vil sikre jer at komme hele vejen igennem.

Du har mulighed for at tage lyttere med, til at tage notater for dig. Det kan være du ønsker at få filmet din præsentation samt panelets feedback, så du altid kan tage det frem og genhøre hvad de sagde til dig.

Sammen med dine lyttere vil der være plads til 10 personer ud over panelet og dig.

Hvis du er blevet nysgerrig på, hvordan du kan springe på surfboardet og få nyt vand ind i din virksomhed, er du velkommen til at kontakte Bethina Als Saabye Larsen på bethina.larsen@svendborg.dk.

29. nov 2019 08:30 - 10:00
Do's and dont's på de sociale medier

Do's and dont's på de sociale medier

Mange oplever at branding på de sociale medier kan være en kæmpe udfordring. Du ved godt at det er vigtigt at være synlig, men hvilke platforme skal du være på og hvordan ved du hvilket indhold der skal deles

Det vil Christina Lund Schmeltz give os et unikt indblik i. Efter oplægget har du lært, hvordan du bedre kan sikre, at din indsats på de sociale medier hjælper dig med at nå dine mål.

Vi starter med morgenmad kl. 8.30 og så begynder Christinas oplæg kl. 9 og varer en time.
Det koster 75 kr at deltage.

Du kan melde dig til her: Does and dont's på de sociale medier

3. dec 2019 15:00 - 17:00
Bizzcafe

Bizzcafe

Drop ind på Fremtidsfabrikken og få sparring og vejledning på dine iværksætter udfordringer af Bizz netværket.

Du kan få sparring og vejledning fra advokat, revisor, forretningsudvikler, coach, ideudvikler - og sikkert få sat nogle helt andre tanker igang, end du havde forestillet dig!

Så er du i gang med din virksomhed og står med et helt konkret spørgsmål, eller overvejer du hvordan det der med regnskab, bogføring og aftaler lige skal gribes an, så er vi ret sikkre på at du vil kunne hente sparring fra Bizz netværket.

Der er ingen tilmelding, du skal bare møde op på Jessens Mole 11.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på fremtidsfabrikken@svendborg.dk

28. jan 2020 09:00 - 20:00
Leadership Mastercalss

Leadership Mastercalss

Hvad får du?

Som deltager får du værktøjer og individuel sparring, som hjælper dig til at forberede, udvælge og ikke mindst gennemføre mulige fremtidsscenarier i din virksomhed.Med udgangspunkt i egne cases og i tæt dialog med coachen og de øvrige deltagere skaber vi et fortroligt rum, hvor du kan reflektere over mulige strategiske valg.
Vi lægger vægt på, at al undervisning foregår med din egen virksomhed som omdrejningspunkt, således at du kan afprøve din nye viden med det samme.

Hvem er du?

Ejerledere, direktører, ledende medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer i maritime og IT virksomheder.

Underviser

Hans Eibe Sørensen er en af de førende rådgivere i forretningsudvikling. Han har undervist i strategi og forretningsudvikling på MBA uddannelsen, og har samtidig stået bag flere startups. Med sin solide erfaring, en uformel undervisningsstil og en praktisk tilgang formår Hans at omsætte de teoretiske emner til værdiskabende viden for deltagerne. Hans er forfatter til bogen ”Business Development”. Udover Hans vil du møde dygtige og inspirerende eksperter indenfor de berørte emner.

Kursusdage

D. 28. – 29. jan. 2020 Strategi & Ledelse: Forretningsmodellen som effektivt ledelsesværktøj – organisation og ledelsesstruktur – eksterne partneres bidrag.

D25. – 26. feb. 2020 Innovation & Digitalisering: Innovationsprocessen og hvordan vi styrer den – digitaliseringens betydning for virksomhedens organisation og marked anvendelse af kundeindsigt i innovationsprocessen

D. 24. – 25. marts. 2020 Marketing & Kommunikation: Kundens opfattede værdi ved nuværende løsninger fokus på profitable kunder sådan øges kundeoplevelsen af virksomhedens produkt, service og kommunikation.

Pris

kr. 12.000 kr. ekskl. moms per deltager. Prisen dækker al undervisning, overnatning samt forplejning (markedsværdi ca. 36.000 kr.)

Du kan se hele programmet her

Arrangementet afholdes af ShareFifty5. Du kan se hele invitationen her.
I samarbejde med Fyns Maritime Klynge