Kalender

12. dec 2019 19:00 - 19:00
Hit med pengene!

Hit med pengene!

Hit med pengene undersøger hvad der skal til for at rejse penge til kunstnerisk, kulturel eller lokal skaberkraft.

Mød fire lokale eksperter med hver sin vinkel på de muligheder, du har for at skaffe finansiering til at realisere dit næste projekt.

Og hør hvad der skal til for at du med chance for succes kan sige "Hit med pengene"

Torben Bürgel Nielsen Mads Stephensen Kurt Sorknæs Lene Høffner


16. jan 2020 16:00 - 18:00
Undgå feberredninger og effektiviser din kommunikation

Undgå feberredninger og effektiviser din kommunikation

Kender du det, at kommunikationsopgaverne tit bliver løst i sidste øjeblik? Og at du ofte ender med de løsninger, der kunne lade sig gøre tidsmæssigt i stedet for de mest optimale?

Hvis ja, så er dine kommunikationsopgaver sikkert tit forbundet med stress, dårlig samvittighed og ærgrelser over, hvor godt det kunne være.

Kommunikationsstrategi, strategisk kommunikation, kommunikationsplan - kært barn har mange navne. Det afgørende er, at du med en strategi og en plan kan lægge de overordnede rammer OG en plan, der holder længere end et par uger frem. 

Oplægget giver dig viden om og inspiration til at sætte din indsats på hjemmeside, sociale medier og nyhedsbrevet i system, så du kan frigøre tid og energi til at skabe den røde tråd i din virksomheds kommunikation. 

Journalist Eva Kristina Mikkelsen fra 1:30 Kommunikation holder oplægget.
Det koster 199 ,- at deltage og du kan tilkøbe en sandwich til efter Kristinas oplæg.
Du kan tilmelde dig her.

 

21. jan 2020 09:00 - 12:00
Fremtidens netværk er fremtidens valuta

Fremtidens netværk er fremtidens valuta

Fremtidens arbejdsmarked er under forandring og virksomheder efterspørger, i stigende grad, mere strategiske netværkskompetencer.

Kom med tirsdag d. 21. november og bliv introduceret til fremtidens netværk og opnå viden om, hvordan du kan blive en mere bevidst netværker.

Jo bedre du kender dig selv, jo bedre kan du lade din personlighed bære din networking, derfor vil vi denne dag arbejde med jeres personlige netværksværdi, og jeres fremtidige strategiske netværksplan.

Katrine Brammer Bork forsker i netværk og arbejder med det til dagligt. Hun kender alle barrierer, som du kan have overfor at netværke - og hun ved, hvordan du nedbryder dem og bliver en mester i at netværke.

Det koster 199 + 35 for frokost at deltage. Du kan tilmelde dig her: Fremtidens netværk er fremtidens valuta

Det koster 199 kr at deltage. Du kan melde dig til her: Fremtidens netværk er fremtidens valuta

 

28. jan 2020 09:00 - 20:00
Leadership Masterclass

Leadership Masterclass

Hvad får du?

Som deltager får du værktøjer og individuel sparring, som hjælper dig til at forberede, udvælge og ikke mindst gennemføre mulige fremtidsscenarier i din virksomhed.Med udgangspunkt i egne cases og i tæt dialog med coachen og de øvrige deltagere skaber vi et fortroligt rum, hvor du kan reflektere over mulige strategiske valg.
Vi lægger vægt på, at al undervisning foregår med din egen virksomhed som omdrejningspunkt, således at du kan afprøve din nye viden med det samme.

Hvem er du?

Ejerledere, direktører, ledende medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer i maritime og IT virksomheder.

Underviser

Hans Eibe Sørensen er en af de førende rådgivere i forretningsudvikling. Han har undervist i strategi og forretningsudvikling på MBA uddannelsen, og har samtidig stået bag flere startups. Med sin solide erfaring, en uformel undervisningsstil og en praktisk tilgang formår Hans at omsætte de teoretiske emner til værdiskabende viden for deltagerne. Hans er forfatter til bogen ”Business Development”. Udover Hans vil du møde dygtige og inspirerende eksperter indenfor de berørte emner.

Kursusdage

D. 28. – 29. jan. 2020 Strategi & Ledelse: Forretningsmodellen som effektivt ledelsesværktøj – organisation og ledelsesstruktur – eksterne partneres bidrag.

D25. – 26. feb. 2020 Innovation & Digitalisering: Innovationsprocessen og hvordan vi styrer den – digitaliseringens betydning for virksomhedens organisation og marked anvendelse af kundeindsigt i innovationsprocessen

D. 24. – 25. marts. 2020 Marketing & Kommunikation: Kundens opfattede værdi ved nuværende løsninger fokus på profitable kunder sådan øges kundeoplevelsen af virksomhedens produkt, service og kommunikation.

Pris

kr. 12.000 kr. ekskl. moms per deltager. Prisen dækker al undervisning, overnatning samt forplejning (markedsværdi ca. 36.000 kr.)

Du kan se hele programmet her

Arrangementet afholdes af ShareFifty5. Du kan se hele invitationen her.
I samarbejde med Fyns Maritime Klynge

3. feb 2020 16:00 - 18:00
Få mere ud af Facebook!

Få mere ud af Facebook!

Få flere følgere, mere opmærksomhed (og synlighed) for dit brand – via Facebook!

Lars Ørum Vermø vil på to timer vise dig, hvordan du opnår dit mål med Facebook. Du får også tips og tricks til at bruge mediet og viden om målgrupper, planlægning af opslag, hvordan du måler på dem og meget, meget mere.

Hvordan du gør, det vil Lars Ørum Vermø guide dig til. Han har arbejdet med marketing på sociale medier, blandt andet Facebook, siden 2013, har en uddannelse inden for marketing og hjælper virksomheder med at gøre sig synlige på de sociale medier.

Det koster 199 ,- at være med og du kan tilkøbe en sandwich til 35 kr.
Du kan melde dig til her.

3. mar 2020 16:00 - 18:00
Brug Instagram - effektivt!

Brug Instagram - effektivt!

Du kan sagtens bruge Instagram til at sælge dit produkt. Hvordan du gør, det vil Lars Ørum Vermø gennemgå.

På to timer får du blandt andet viden om, hvordan du bruger Instagram, bygger dit personlige brand op igennem billeder og hvilke hashtags du skal bruge.

Lars har siden 2013 arbejdet med digital marketing og bruger de sociale medier til at sprede hans eget og hans kunders budskab.

Det koster 199 ,- at deltage.Du kan købe en sandwich med til 35 ,-
Du kan tilmelde dig her: Brug Instagram - effektivt!

7. apr 2020 16:00 - 18:00
Få kunder og connections med LinkedIn

Få kunder og connections med LinkedIn

Du får:

  • Fede søgeværktøjer på LinkedIn til at søge efter nye kunder
  • En guide til, hvordan du kan lave det bedste opslag - så andre får lyst til at deltage i dialogen. 
  • Viden om, hvordan du søgeordsoptimere profilen, så dine kunder finder dig hurtigere
  • Hvordan du booker "varme møder" via LinkedIn 

Jesper Dalhus har arbejdet med salg og salgsledelse i over 20 år. Hans erfaring stammer fra byggebranchen og industrien. De sidste 8 år har han været selvstændig, og ejer i dag virksomheden Jemac Kommunikaiton ApS.
Udover LinkedIn og træning i mediet arbejder han med salgstræning, rekruttering og lederudvikling.

I dag kommer over 1/2 delen af Jespers kunder via LinkedIn - og Jesper træner virksomheder over hele landet i, hvordan de med fordel kan bruge LinkedIn som et fedt salgs- og mødebookingsværktøj.

Jesper er uddannet erhvervscoach og NLP træner - så du kan forvente et inddragende foredrag. 

Du kan læse mere om indholdet her: https://jemac.dk/linkedin-kursus/

Det koster 199 ,- at deltage. Du kan tilkøbe en sandwich for 35 ,-
Du kan melde dig til her: Få kunder og connections med LinkedIn