Nyhedsarkiv

13. juni 2019 Katja Jensen

Caféen på Jessens Mole har lukket d. 14. juni

Personalet skal på inspirationstur til Spinderihallerne i Vejle. Derfor skal du over på Fremtidsfabrikken Kvægtorvet, hvis du vil have frokost eller kaffe d. 14. juni.
15. maj 2019 Bjarne Bech

Brætspilscafe

ShareFifty5 har allieret sig med Papas Papbar og omdanner d. 28 maj Iværksætterhuset for IT og Maritim til en lukket brætspilscafe.
15. maj 2019 Bjarne Bech

Vær med til at forme fremtidens Bizznetværk

Bizznetværket vejleder hver måned iværksættere, fx på deres koncept, forretningside, budget, salg eller samarbejder. Men hvodan skal fremtidens Bizznetværk se ud? Det kan du være med til at bestemme.
12. april 2019 Katja Jensen

Fabriksvensfrokost

Hvad kan Fabrikken gøre for dig? Dét vil vi gerne vide - og inviterer derfor alle vores Fabriksvenner til Fabriksven-frokost d. 8. maj
5. april 2019 Bjarne Bech

Vil du drive café på Fremtidsfabrikken?

Kunne du tænke dig at drive caféerne på Fremtidsfabrikken, eller bare den ene af dem, så læs med her.
18. marts 2019 Katja Jensen

Ledigt kontor på Kvægtorvet

Pr. 1. marts er der to ledige kontorer på Kvægtorvet, ét med to kontorpladser og ét med fire
2. marts 2019 Katja Jensen

Fremtidsfabrikken er i radioen

Svendborg Lokal Radio har hele februar haft lydstudie i mødelokalet Havnen på Fremtidsfabrikken. Det er der kommet seks spændende radioprogrammer ud af. Du kan høre dem de næste 5 søndage.
28. februar 2019 Katja Jensen

Ny leder på Fremtidsfabrikken

Sinne Wils, som har været midlertidig leder på Fremtidsfabrikkerne, er nu blevet fast leder på de to fabrikker og projekterne Medstrøm og ShareFifty5
4. februar 2019 Katja Jensen

Unikt samarbejde mellem Work2gether og Fremtidsfabrikken

På torsdag holder det kommunale iværksætterhus Fremtidsfabrikken og det privatejede Tinghuset sammen det første af det, der gerne skulle blive en række arrangementer. Det er første gang i Svendborg at to iværksætterhuse går sammen om ét arrangement.
10. januar 2019 Katja Jensen

Har du meldt dig til vores nyhedsbrev?

Bliv opdateret på, hvad der sker på Fremtidsfabrikkerne
21. december 2018 Katja Jensen

Få styr på de nye dagpengeregler for iværksættere

Er du iværksætter eller har altid drømt om at være det? At hoppe frygtløst ud i det ukendte hav af muligheder som iværksætter er skræmmende for de fleste, og derfor bør du også sikre dig selv økonomisk, før du bliver iværksætter. Dette kan nemt gøres via en a-kasse. Læs med!
9. oktober 2018 Sinne Wils

Vi hylder iværksætteri!

Uge 46 står i iværksætteriets tegn. I hele landet er der iværksætterfestival og Odense og Svendborg Kommune har spændende arrangementer på plakaten - blandt andet kan du suge viden fra Kundemagneterne på Fremtidsfabrikken
9. oktober 2018 Sinne Wils

Skal du med til Netværksdagen?

Dit netværk er vigtigt! Med det kan du få spændende samarbejdspartnere, sparre med folk fra andre brancher end din egen og udvide din kundekreds. Fordi netværk er så vigtigt, sætter vi fokus på det på Netværksdagen d. 21. november
10. september 2018 Sinne Wils

AFLYST - Kreativt julemarked på Kvægtorvet

7. september 2018 Sinne Wils

Ledigt kontor på Jessens Mole

Fra d. 15. september er der et dejligt og rummeligt kontor ledigt på Jessens Mole. Kontoret ligger på 2. sal og du vil få udsigt over noget af Svendborg Havn
, , ,
24. august 2018 Sinne Wils

Kontoret Spirekassen er ledigt

I den gamle stationsbygning på Frederiksgade 12 i Svendborg, er kontoret Spirekassen ledigt. Det ligger centralt i byen og er i gåafstand fra tog, busser, gågade og Svendborg Havn.
4. juli 2018 Sinne Wils

Ledig plads i Start Up-kontoret på Jessens Mole

Drømmer du om en kontorplads i et kontorfællesskab med andre iværksættere, hvor du kan sparre og samarbejde med dem og styrke din forretning? Så kan en plads på startup-kontoret meget vel være noget for dig.
24. april 2018 Bethina Als Saabye

Opstarts workshop til Co-Create

Workshoppen har det klare mål, at vi sammen med jer skal blive helt skarpe på, hvilke udfordringer I står med, for at kunne vækste jeres virksomhed. 2018 er måske året hvor I vil øge jeres omsætning, men salgsafdelingen ønsker et kompetenceløft for at kunne nå sine mål. Eller I skal ind på et nyt marked, og har brug for en innovationsmentor, som kan guide og sammen med jer finde den rette strategi. Der skal nye medarbejdere til, men det kan være en udfordring at finde de rette kompetencer. Eller måske er det noget helt andet I har behov for?
maritime Sydfyn
27. november 2017 Anna Pia Holmgaard

Co-Create er landet

15 mio. kr til kompetenceudvikling er en rigtig god nyhed, der landede i efteråret.
7. november 2017 subsiteadmin

Udlejning på rette vej

Vi kan glæde os over, at Fremtidsfabrikken 1 på Jessens Mole er fuldt booket - og at Kvægtorvet har tilstrømning.