Nyhedsarkiv

16. december 2019 Katja Jensen

STRØMSTYRKE - sidste chance!

I februar 2020 starter det sidste STRØMSTYRKE-forløb. EU-støtten er brugt op til sommer og det er NU du skal melde din vigtigste medarbejder (dig!) til, hvis du vil nå at være med!
3. december 2019 Katja Jensen

Sociale medier på tapetet i 2020

Hele foråret 2020 kan du blive klogere på Facebook, Instagram, LinkedIn og hvordan du bruger medierne strategisk.
3. december 2019 Bjarne Bech

Hit med pengene!

Hit med pengene undersøger hvad der skal til for at rejse penge til kunstnerisk, kulturel eller lokal skaberkraft.
26. november 2019 Katja Jensen

Nå i mål med de sociale medier

Hvad er forskellen på Facebook, LinkedIn og Instagram - og hvornår skal du bruge hvilket medie? Det kan du blive klogere på d. 29. november kl. 8.30-10 på årets sidste Morgen På Fabrikken.
19. november 2019 Katja Jensen

Fremtidens erhverv - hvad skal vi leve af?

Tirsdag d. 19. november er der debataften på Fremtidsfabrikken, Kvægtorvet. Vi skal diskutere, hvordan fremtidens erhverv skal være i de fire sydfynske kommuner i fremtiden.
12. november 2019 Katja Jensen

Netværk er i fokus under iværksætterfestivalen

Hos de fleste iværksættere er netværk i fokus. Under iværksætterfestivalen er vi også opmærksomme på dit netværk - og du kan blive en endnu netværker, end du allerede er!
12. november 2019 Katja Jensen

Iværksætterfestival 2019

Hele uge 47, d. 18-22. november, er iværksætteruge. Over hele verden fejrer vi iværksættere og deres arbejde. Stjerneskibet i Odense og Fremtidsfabrikkerne fejrer det med en masse spændende arrangementer i begge byer.
7. november 2019 Katja Jensen

Fremtidsfabrikken fylder 5

Mandag d. 11. november er det præcis 5 år siden, at Fremtidsfabrikken slog dørene op for de første iværksættere. Det fejrer vi med boller og lagkage - og du er inviteret!
31. oktober 2019 Katja Jensen

Projekt Edison på Fremtidsfabrikkerne

Fredag d. 1. november, kommer næsten 200 elever fra Svendborgs skoler til Fremtidsfabrikkerne. De dyster med hinanden om det mest kreative og innovative projekt inden for årets tema 'Værdifulde fællesskaber'. Derfor er caféerne lukket hele fredag.
17. oktober 2019 Katja Jensen

Agil projektledelse og BIG DATA

I november afholder ShareFifty5 to kurser: ét om agil projektledelse og ét om BIG DATA. Du kan læse mere (og være med) på dem begge to.
17. oktober 2019 Katja Jensen

Find dine kunder med DATAVEJEN

Du kan tilrettelægge din markedsføring MEGET specifikt. Præcis, hvor specifik og hvordan kan du høre mere om mandag d. 4. november
11. oktober 2019 Katja Jensen

Programmet for Iværksætterfestival 2019 er offentliggjort!

Stjerneskibet i Odense, Technology Denmark, SDU Rio, Fynsk Erhverv, Kulturmaskinen og Fremtidsfabrikken går sammen om at lave nogle fede arrangmenter for iværksættere og mindre virksomheder i forbindelse med iværksætterfestivalen. Programmet er offentliggjort - og du kan godt glæde dig!
4. oktober 2019 Katja Jensen

Velkommen Sole

Vi har fået ny cafevært på Jessens Mole. Hun hedder Sole, kommer fra København og er klar til at tage imod dig på Jessens Mole.
4. oktober 2019 Katja Jensen

En kort en lang

Vi prøver noget nyt - vi afholder to arrangementer, med samme tema, og forskelligt fokus. Du kan deltage i begge arrangementer og få mest viden om emnet. Eller du kan være med i det ene og enten snuse til emnet eller dykke HELT ned i det og blive endnu klogere.
27. september 2019 Katja Jensen

Få et konstant flow af kunder - på autopilot!

13. september 2019 Katja Jensen

Google kommer til Svendborg

Onsdag d. 25. og torsdag d. 26. september kommer Google til Svendborg. Du har mulighed for at deltage i spændende kurser - og hele herligheden bliver skudt i gang her på Fremtidsfabrikken!
10. september 2019 Katja Jensen

Data er i fokus hele efteråret

I september, oktober og november sætter Fremtidsfabrikkerne, Svendborg Kommune, Den Maritime Klynge og ShareFifty5 fokus på data.
5. september 2019 Katja Jensen

Det sker på Fabrikkerne i september

Der er gang i den her på Fremtidsfabrikkerne - og vi glæder os til at se dig til en masse spændende og fede arrangementer i løbet af efteråret.
3. september 2019 Bjarne Bech

Ny erhvervsklimaundersøgelse i Svendborg

Der er mest tilfredshed med jobcentret samt Fremtidsfabrikken og erhvervsfremmeprojekterne.
19. august 2019 Katja Jensen

Erhvervskontoret viser rundt i sine nye lokaler

Svendborg Kommunes Erhvervschef, Søren Bach Hansen, åbner dørene på Fremtidsfabrikken Jessens Mole og inviterer indenfor i de nye lokaler. Det ser torsdag d. 15. august - og du er inviteret
19. august 2019 Katja Jensen

Fra virksomhedsmål til forretningsfordel

August måneds Morgen På Fabrikken viser dig de mange fordele, der er ved at drive virksomhed efter et højere formål end blot profit. Kåre Wangel og Nina Rosmarin fra Crossing Circles guider dig igennem morgenen.
16. august 2019 Katja Jensen

Nye kurser fra MEDSTRØM og ShareFifty5

MEDSTRØM og ShareFifty5 er klar med deres kursusprogram for efteråret. Der er lagt i ovnen til spændende kurser for både iværksættere og virksomheder - alt sammen i skønne og inspirerende rammer her på Sydfyn.
15. august 2019 Bjarne Bech

Velkommen Anette i cafeen på Kvægtorvet.

Du har muligvis set Anette før. Hun har stået i caféen på Jessens Mole før sommerferien - og er nu vores nye cafevært på Kvægtorvet. Snart står Anette i caféen på Kvægtorvet og er klar til at skænke lækker og smagfuld kaffe, skøn frokost, et kæmpe smil og grin.
15. august 2019 Bjarne Bech

Et nyt hold spirerende iværksættere

25 iværksættere kickstartede i slutningen af maj deres Power Up forløb.
13. juni 2019 Katja Jensen

Caféen på Jessens Mole har lukket d. 14. juni

Personalet skal på inspirationstur til Spinderihallerne i Vejle. Derfor skal du over på Fremtidsfabrikken Kvægtorvet, hvis du vil have frokost eller kaffe d. 14. juni.
15. maj 2019 Bjarne Bech

Brætspilscafe

ShareFifty5 har allieret sig med Papas Papbar og omdanner d. 28 maj Iværksætterhuset for IT og Maritim til en lukket brætspilscafe.
15. maj 2019 Bjarne Bech

Vær med til at forme fremtidens Bizznetværk

Bizznetværket vejleder hver måned iværksættere, fx på deres koncept, forretningside, budget, salg eller samarbejder. Men hvodan skal fremtidens Bizznetværk se ud? Det kan du være med til at bestemme.
12. april 2019 Katja Jensen

Fabriksvensfrokost

Hvad kan Fabrikken gøre for dig? Dét vil vi gerne vide - og inviterer derfor alle vores Fabriksvenner til Fabriksven-frokost d. 8. maj
5. april 2019 Bjarne Bech

Vil du drive café på Fremtidsfabrikken?

Kunne du tænke dig at drive caféerne på Fremtidsfabrikken, eller bare den ene af dem, så læs med her.
18. marts 2019 Katja Jensen

Ledigt kontor på Kvægtorvet

Pr. 1. marts er der to ledige kontorer på Kvægtorvet, ét med to kontorpladser og ét med fire
2. marts 2019 Katja Jensen

Fremtidsfabrikken er i radioen

Svendborg Lokal Radio har hele februar haft lydstudie i mødelokalet Havnen på Fremtidsfabrikken. Det er der kommet seks spændende radioprogrammer ud af. Du kan høre dem de næste 5 søndage.
28. februar 2019 Katja Jensen

Ny leder på Fremtidsfabrikken

Sinne Wils, som har været midlertidig leder på Fremtidsfabrikkerne, er nu blevet fast leder på de to fabrikker og projekterne Medstrøm og ShareFifty5
4. februar 2019 Katja Jensen

Unikt samarbejde mellem Work2gether og Fremtidsfabrikken

På torsdag holder det kommunale iværksætterhus Fremtidsfabrikken og det privatejede Tinghuset sammen det første af det, der gerne skulle blive en række arrangementer. Det er første gang i Svendborg at to iværksætterhuse går sammen om ét arrangement.
10. januar 2019 Katja Jensen

Har du meldt dig til vores nyhedsbrev?

Bliv opdateret på, hvad der sker på Fremtidsfabrikkerne
21. december 2018 Katja Jensen

Få styr på de nye dagpengeregler for iværksættere

Er du iværksætter eller har altid drømt om at være det? At hoppe frygtløst ud i det ukendte hav af muligheder som iværksætter er skræmmende for de fleste, og derfor bør du også sikre dig selv økonomisk, før du bliver iværksætter. Dette kan nemt gøres via en a-kasse. Læs med!
9. oktober 2018 Sinne Wils

Vi hylder iværksætteri!

Uge 46 står i iværksætteriets tegn. I hele landet er der iværksætterfestival og Odense og Svendborg Kommune har spændende arrangementer på plakaten - blandt andet kan du suge viden fra Kundemagneterne på Fremtidsfabrikken
9. oktober 2018 Sinne Wils

Skal du med til Netværksdagen?

Dit netværk er vigtigt! Med det kan du få spændende samarbejdspartnere, sparre med folk fra andre brancher end din egen og udvide din kundekreds. Fordi netværk er så vigtigt, sætter vi fokus på det på Netværksdagen d. 21. november
10. september 2018 Sinne Wils

AFLYST - Kreativt julemarked på Kvægtorvet

7. september 2018 Sinne Wils

Ledigt kontor på Jessens Mole

Fra d. 15. september er der et dejligt og rummeligt kontor ledigt på Jessens Mole. Kontoret ligger på 2. sal og du vil få udsigt over noget af Svendborg Havn
, , ,
24. august 2018 Sinne Wils

Kontoret Spirekassen er ledigt

I den gamle stationsbygning på Frederiksgade 12 i Svendborg, er kontoret Spirekassen ledigt. Det ligger centralt i byen og er i gåafstand fra tog, busser, gågade og Svendborg Havn.
4. juli 2018 Sinne Wils

Ledig plads i Start Up-kontoret på Jessens Mole

Drømmer du om en kontorplads i et kontorfællesskab med andre iværksættere, hvor du kan sparre og samarbejde med dem og styrke din forretning? Så kan en plads på startup-kontoret meget vel være noget for dig.
24. april 2018 Bethina Als Saabye

Opstarts workshop til Co-Create

Workshoppen har det klare mål, at vi sammen med jer skal blive helt skarpe på, hvilke udfordringer I står med, for at kunne vækste jeres virksomhed. 2018 er måske året hvor I vil øge jeres omsætning, men salgsafdelingen ønsker et kompetenceløft for at kunne nå sine mål. Eller I skal ind på et nyt marked, og har brug for en innovationsmentor, som kan guide og sammen med jer finde den rette strategi. Der skal nye medarbejdere til, men det kan være en udfordring at finde de rette kompetencer. Eller måske er det noget helt andet I har behov for?
maritime Sydfyn
27. november 2017 Anna Pia Holmgaard

Co-Create er landet

15 mio. kr til kompetenceudvikling er en rigtig god nyhed, der landede i efteråret.
7. november 2017 subsiteadmin

Udlejning på rette vej

Vi kan glæde os over, at Fremtidsfabrikken 1 på Jessens Mole er fuldt booket - og at Kvægtorvet har tilstrømning.