Skab din base på Jessens Mole

Skab din base på Jessens Mole

Kom forbi og se de kontorer, du kan leje f.eks. på Jessens Mole 11. Der er både fuldtidskontorer og åbne skrivebordspladser.

I øjeblikket har vi ledige skrivebordspladser i åbne kontormiljøer, og et par ledige kontorer på Jessens Mole 11. Du kan kontakte koordinator Marie Kristensen, hvis du vil høre mere. Ring også for at hør nærmere om startup-pladser, hvis dit CVR-nummer ikke er over 4 år gammelt - se mere nedenfor.

Du kan se parkeringsmulighederne HER.

 

Svendborgs foretrukne samlingspunkt for startups og det eksisterende erhvervsliv

 Fremtidsfabrikken er klar til at tage imod dig og din startup, hvor end du er i processen. Som iværksætter bliver man inddelt i tre faser afhængig af hvor langt du er i dit forløb med din startup. Disse faser vil have en fysisk opdeling i form af arbejdspladser, men også en opdeling af værktøjer og muligheder som vil blive tilgængelige i takt med at du ”stiger” i faserne.

Vores mission er at Fremtidsfabrikken skal være Svendborgs iværksætterhub, hvor folk med et ønske om at få startet sin virksomhed op kan komme og få sparring, blive inspireret og være en del af et kreativt miljø, som skaber succesfulde iværksættere.

Værdien ved at have et forløb hos Fremtidsfabrikken er at du kan få sparring og blive klogere på at drive forretning. Det er ikke bare et kontormiljø, men et sted hvor du faktisk lærer noget og bliver klogere som iværksætter samt at blive en del af vores netværk af spændende virksomheder.


3 trin til dig som iværksætter

Fase 1

 • Brug vores åbne arbejdscaféer "Væredygtighedscaféerne" og bliv en del af iværksættermiljøerne. Registrér dig og få nyhedsbrev og gode tilbud om netværk og sparring i husene.
 • Bliv Connect-medlem og få rabat på mødelokaler og to årlige frokoster samt invitationer til møder, fredagsbar og fester. Det koster 1000 kr. om året at være medlem.
 • Brug vores Bizz-café hver første tirsdag i måneden til hjælp og sparring fra vores bizz-rådgivere f.eks. advokater, forretningsudviklere og SoMe-eksperter. 

 

Fase 2

 • Få en Start-Up plads og ryk op til næste step med din virksomhed som en del af iværksættermiljøerne. Det koster dig 1050 kr. om måneden/i et år at have en startupplads med et skrivebord i vores åbne kontorområder: Skoven eller Havet.
 • Adgang til mødelokaler og halv pris på kursuslokaler.
 • Tilbud om møde med forretningsudvikler/erhvervskonsulent. 
 • Reserveret plads af Fremtidsfabrikkens ´BizzBoard´ til dig. I løbet af det år, du har en start-up plads får du mulighed for at præsentere din forretningsidé og evt. udfordringer for et panel, der kan hjælpe dig godt videre med markedsføring, udvikling af din forretning eller brand.
 • Brug vores Bizz-café hver første tirsdag i måneden til hjælp og sparring fra vores bizz-rådgivere f.eks. advokater, forretningsudviklere og SoMe-eksperter. 
 • Et levende miljø med arrangementer, fredagsbar og fester og ikke mindst fantastiske den Væredygtighedscafé, hvor du kan lave en frokostordning eller betale for mad/kaffe fra dag til dag.
   

Fase 3

 • Eget kontor/eller skrivebordsplads for dig som har været i gang et stykke tid. Skrivebordsplads fra 1050 kr. for en deltidsplads, 1750 kr. for en fuldtidsplads og kontorer fra ca. 3700 kr. om måneden.
 • Adgang til mødelokaler og halv pris på kursuslokaler.
 • Tilbud om møde med forretningsudvikler/erhvervskonsulent.
 • Brug vores Bizz-café hver første tirsdag i måneden til hjælp og sparring fra vores bizz-rådgivere f.eks. advokater, forretningsudviklere og SoMe-eksperter.
 • Benyt Fremtidsfabrikkernes ´BizzBoard´, hvor du kan præsentere dine evt. udfordringer for et panel, der kan hjælpe dig godt videre med markedsføring, udvikling af din forretning eller brand.
 • Et levende miljø med arrangementer, fredagsbar og fester og ikke mindst fantastiske den Væredygtighedscafé, hvor du kan lave en frokostordning eller betale for mad/kaffe fra dag til dag.

 

Det er gratis at deltage i BizzBoard og BizzCafe, og at bruge Iværksætterkonsulenten for alle 3 faser. Det kan du læse mere om her.

For mere information og fremvisning kontakt: Marie Kristensen, marie.kristensen@svendborg.dk eller på tlf. 2965 6994.