Nyheder

12. november 2019 Katja Jensen

Netværk er i fokus under iværksætterfestivalen

Hos de fleste iværksættere er netværk i fokus. Under iværksætterfestivalen er vi også opmærksomme på dit netværk - og du kan blive en endnu netværker, end du allerede er!
12. november 2019 Katja Jensen

Iværksætterfestival 2019

Hele uge 47, d. 18-22. november, er iværksætteruge. Over hele verden fejrer vi iværksættere og deres arbejde. Stjerneskibet i Odense og Fremtidsfabrikkerne fejrer det med en masse spændende arrangementer i begge byer.
7. november 2019 Katja Jensen

Fremtidsfabrikken fylder 5

Mandag d. 11. november er det præcis 5 år siden, at Fremtidsfabrikken slog dørene op for de første iværksættere. Det fejrer vi med boller og lagkage - og du er inviteret!
31. oktober 2019 Katja Jensen

Projekt Edison på Fremtidsfabrikkerne

Fredag d. 1. november, kommer næsten 200 elever fra Svendborgs skoler til Fremtidsfabrikkerne. De dyster med hinanden om det mest kreative og innovative projekt inden for årets tema 'Værdifulde fællesskaber'. Derfor er caféerne lukket hele fredag.
17. oktober 2019 Katja Jensen

Agil projektledelse og BIG DATA

I november afholder ShareFifty5 to kurser: ét om agil projektledelse og ét om BIG DATA. Du kan læse mere (og være med) på dem begge to.
17. oktober 2019 Katja Jensen

Find dine kunder med DATAVEJEN

Du kan tilrettelægge din markedsføring MEGET specifikt. Præcis, hvor specifik og hvordan kan du høre mere om mandag d. 4. november