Nyheder

2. marts 2019 Katja Jensen

Fremtidsfabrikken er i radioen

Svendborg Lokal Radio har hele februar haft lydstudie i mødelokalet Havnen på Fremtidsfabrikken. Det er der kommet seks spændende radioprogrammer ud af. Du kan høre dem de næste 5 søndage.
28. februar 2019 Katja Jensen

Ny leder på Fremtidsfabrikken

Sinne Wils, som har været midlertidig leder på Fremtidsfabrikkerne, er nu blevet fast leder på de to fabrikker og projekterne Medstrøm og ShareFifty5
4. februar 2019 Katja Jensen

Unikt samarbejde mellem Work2gether og Fremtidsfabrikken

På torsdag holder det kommunale iværksætterhus Fremtidsfabrikken og det privatejede Tinghuset sammen det første af det, der gerne skulle blive en række arrangementer. Det er første gang i Svendborg at to iværksætterhuse går sammen om ét arrangement.
10. januar 2019 Katja Jensen

Har du meldt dig til vores nyhedsbrev?

Bliv opdateret på, hvad der sker på Fremtidsfabrikkerne
21. december 2018 Katja Jensen

Få styr på de nye dagpengeregler for iværksættere

Er du iværksætter eller har altid drømt om at være det? At hoppe frygtløst ud i det ukendte hav af muligheder som iværksætter er skræmmende for de fleste, og derfor bør du også sikre dig selv økonomisk, før du bliver iværksætter. Dette kan nemt gøres via en a-kasse. Læs med!
9. oktober 2018 Sinne Wils

Vi hylder iværksætteri!

Uge 46 står i iværksætteriets tegn. I hele landet er der iværksætterfestival og Odense og Svendborg Kommune har spændende arrangementer på plakaten - blandt andet kan du suge viden fra Kundemagneterne på Fremtidsfabrikken