Iværksætterworkshop på Ærø

6. marts 2020 - Anonym (ikke efterprøvet)

Iværksætterworkshop på Ærø

Har du en iværksætter i maven? Drømmer du om at starte egen virksomhed og søger sparring på de første skridt? Det kan også være du allerede er etableret iværksætter med et nyt produkt eller projekt, der skal sparkes igang? Kan du svare ja til bare én af førnævnte ting, kan TANKESTRØM være noget for dig!

Tankestrøm er en to-dages workshop for dig, der har en iværksætter i maven og en spirende idé.

På Tankestrøm iværksætterworkshop kan du prøve dig selv og din virksomhed/idé af i professionelle, tværfaglige rammer. Du får ... Inspiration: Du vil møde to succesfulde iværksættere, som vil dele erfaringer fra deres personlige iværksætterrejser og holde oplæg om: Hvordan kommer jeg i gang? - og hvordan gør jeg opmærksom på mig selv? Salg & Netværk - hvordan kommer jeg i gang med salget og hvilke muligheder har jeg som ny iværksætter?

Du får faglig og personlig indsigt
Du arbejder med din idé og dine forudsætninger for at føre den ud i livet. Hvem er du, hvem kender du og hvilket marked bevæger du dig ud på? Hvad er kernen og værdien i den virksomhed du drømmer om? Hvordan lægger du en plan og kommer i gang?

Du bliver også trænet i at pitche din idé
Du arbejder med at forme din idé, styrke din pitch overfor mulige samarbejdspartnere og teste den af i et professionelt forum, samt mulighed for at sparre og netværke med andre spirende iværksættere.

Det hele foregår på Motorfabrikken på Ærø.
Du kan tilmelde dig her: Iværksætterworkshop (TANKESTRØM) på Ærø