Agil projektledelse og BIG DATA

17. oktober 2019 - Katja Jensen

Agil projektledelse og BIG DATA

I november afholder ShareFifty5 to kurser: ét om agil projektledelse og ét om BIG DATA. Du kan læse mere (og være med) på dem begge to.

Agil Projektledelse
Start tirsdag d. 12. november

Kurset i Agil projektledelse giver deltageren en opdateret tilgang til at lede et IT projekt og et generelt kompetenceløft til at arbejde i teams, internt såvel som medsamarbejdspartnere og kunder.

Virksomheden kan derfor se frem til, at deltageren på kurset kommer tilbage med nye kompetencer til at arbejde mere effektivt i hverdagen, og til at kunne servicere kunder og projekter med et nyt overblik og med nye værktøjer.

Du kan læse mere og tilmelde dig på ShareFifty5s hjemmeside

BIG DATA
Start tirsdag d. 5. nomveber

Lær at kombinere virksomhedens fremtidige trends og mønstre f.eks. produktionsflow med salgsdata og leveringsfrister for dermed at opnå mulighed for større fortjeneste. Strategisk brug af data giver dig en øget forretningsindsigt og bedre kommunikation mellem medarbejdere og interessenter.

På kurset lærer du om hele dataflowet fra opsamling af data til analyse, samt præsentation af indsigter. Platformen Cognos Analytics, som vi gør brug af i undervisningen samt arbejdet hands-on med egne data, øger din evne til at træffe datadrevne beslutninger, baseret på machine learning og kunstig intelligens (AI). Gennem sparring med undervisere og indlægsholdere får du træning og indsigt i, at arbejde mere effektivt og strategisk med nuværende mønstre og fremtidige trends.

Læs mere om kurset på ShareFifty5s hjemmeside